League of Legends RP fiyatlarına zam geliyor! İşte yeni LoL RP fiyatları

Riot Games tarafından Türkiye’deki oyuncuları üzecek haber 14 Ağustos Pazartesi günü geldi. Şirket yaptığı açıklamada, 29 Ağustos 2023 tarihinden sonra Türkiye’de League of Legends, TFT ve Wild Rift bedellerinde zam yapacağını açıkladı. İşte yeni LoL RP fiyatları!


Riot Games yaptığı açıklamada bu zam nedeninin 2022’de League of Legends ve Wild Rift bedellerimizde yapılan son güncellemelerden sonra enflasyon ve vergi oranlarında yaşanan artışlarla döviz kurlarındaki değişiklikler, Türkiye’ye yönelik bedellerde ayarlamalar yapılması gerektiğini ve hedeflerinin yerel bedelleri oyuncuların lehine olacak şekilde belirlemeye öncelik verirken dünya genelinde dengeli bedellere sahip olmak olduğunu söyledi.

Aynı zamanda Riot, bu değişiklikler hayata geçmeden önce tüm alımlarla kazanılan ilave RP miktarını Türkiye’deki tüm oyuncular için 15 Ağustos’tan 29 Ağustos’a kadar iki katına çıkaracaklarını söyledi.


Yeni zam sonrası RP fiyatları

Aşağıda LoL, TFT, TFT Mobil ve Wild Rift için 29 Ağustos itibarıyla geçerli olacak fiyatları görebilirsiniz.


210 RP / TFT Jeton - 33 TL

850 RP / TFT Jeton - 130 TL

1675 RP / TFT Jeton - 250 TL

3125 RP / TFT Jeton - 450 TL

5000 RP / TFT Jeton - 700 TL

10275 RP / TFT Jeton - 1400 TL


Sizler yeni LoL RP fiyatları hakkında neler düşünüyorsunuz?

League of Legends RP fiyatlarına zam geliyor! İşte yeni LoL RP fiyatları
League of Legends RP fiyatlarına zam geliyor! İşte yeni LoL RP fiyatları

Riot Games tarafından Türkiye’deki oyuncuları üzecek haber 14 Ağustos Pazartesi günü geldi. Şirket yaptığı açıklamada, 29 Ağustos 2023 tarihinden sonra Türkiye’de League of Legends,

Steam Hesap Değeri Nasıl Öğrenilir?
Steam Hesap Değeri Nasıl Öğrenilir?

Steam, oyunseverlerin en sevdiği dijital oyun platformlarından biridir. Ancak, birçok kullanıcı Steam hesaplarının değerini merak eder. Steam